Chris verslaving
'Morgen stop ik...'

Heb ik een drankprobleem?

Hoe vaak heeft u al geprobeerd te stoppen met drinken? 'Hij belooft altijd dat hij gaat stoppen' is een zin die wij regelmatig horen van partners of familie van mensen die bij ons hulp zoeken. Helaas is het meestal erg moeilijk te stoppen zonder professionele hulp.

Drankprobleem

Toegeven dat je een probleem hebt met drank is niet eenvoudig, dit vergt moed. Een drankprobleem heb je niet zomaar, je bent niet van de ene op andere dag afhankelijk van alcohol. Het is een geleidelijk proces, waarbij de een binnen een jaar een drankprobleem heeft en de ander er jaren over doet.
Alcohol is, in tegenstelling tot het gebruik van andere drugs, een geaccepteerd middel. Tijdens bedrijfsevenementen wordt er alcohol geschonken en kijkt niemand er van op als je er dan een paar te veel drinkt. Op het werk verschijnen met een kater is iets wat iedereen kan overkomen. Pas als mensen zelf problemen ervaren, bijvoorbeeld hun partner of werk dreigen te verliezen, zoeken ze hulp voor hun drankprobleem.


Drankprobleem
Hij belooft altijd dat hij gaat stoppen ... Morgen...

Drankprobleem? Laat ons helpen te stoppen met drinken

Al sinds 2003 helpt Triora mensen die kampen met een drankprobleem. Bij Triora werken een aantal collega’s die zelf een achtergrond met verslaving hebben. Bijvoorbeeld omdat zij zelf in het verleden verslaafd zijn geweest, of omdat zij een familielid hadden waardoor zij verslaving van nabij hebben meegemaakt. Als u echt bereid bent te stoppen met drinken én met alle andere roesmiddelen kunnen wij u helpen. Wij kunnen u niet helpen wanneer u 'sociaal' wilt leren drinken of wilt minderen. Triora is voor mensen met een open geest; die willen nadenken over andere aspecten van hun leven. Deelname aan de zelfhulp is een belangrijk en verplicht onderdeel. De behandeling van Triora is vooralsnog private zorg. Na de intake zal, afhankelijk van wat het behandelaanbod moet zijn, een passende prijsopgave worden gedaan.

Vrijblijvend aanmelden

U kunt zich vrijblijvend aanmelden via onderstaande button. Wij bellen u dan uiterlijk de eerstvolgende werkdag op. In dit oriënterend gesprek stellen we u allerlei vragen en kunt u ons al uw vragen stellen. U kunt een dagbehandeling of individuele ambulante behandeling bij Triora volgen in de ambulante vestiging in Oostmalle. Mocht de ambulante behandeling van Triora in Oostmalle niet voldoende hulp bieden dan kunnen wij iemand toeleiden naar klinische behandeling in een van onze klinieken in Spanje of in Nederland.
Wij kunnen u helpen met uw drankprobleem. Bekijk de ervaringen van mensen die wij al hielpen en ontdek dat een prettig leven zonder drankgebruik mogelijk is! ted
'Zolang je blijft denken: ik kan ermee stoppen. Of: als het nou beter gaat, dan houdt dat ook op … Dan werkt het niet, nee...'

- Ted

Bekijk zijn verhaal
Manon
'Hij zei vaak “Morgen stop ik”, maar een dag later was hij alweer aan het drinken.'

- Manon

Lees mijn verhaal
ben
'...Al je relaties, die werken niet: ik heb geloof ik 7 keer samengewoond in die periode. Ik begrijp ook waarom dat fout gaat...

- Ben

'Bekijk zijn verhaal

2020 waarderingscijfer 8 6

'8.6 tevredenheid'

- van onze Nederlandse patiënten

Bekijk waarderingen

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving