Dao Lu
We horen graag uw mening over de behandeling van Triora

Vraag, klacht of compliment

Wij horen graag uw mening over uw behandeling. Dat kan een suggestie zijn, een vraag of een compliment. Maar ook als u niet tevreden bent, willen we dat graag weten. U kunt uw ervaringen met Triora digitaal met ons delen.

Wilt u een klacht, compliment of vraag indienen?

Als u wilt dat wij reageren, vul dan het formulier zo volledig mogelijk in. Als het een klacht betreft over de behandeling van een patiënt, vul dan de persoonlijke gegevens van de patiënt in. Probeer uw klacht zo concreet mogelijk te beschrijven. Welke datum of periode gebeurde het, in welke faciliteit gebeurde het en welke medewerker was erbij betrokken? We moeten deze informatie weten, omdat we anders uw klacht niet kunnen afhandelen.


Sending your request to us.

Registratie digitaal reactieformulier

Om uw reactie zorgvuldig te kunnen afhandelen, vragen wij u enkele persoonlijke gegevens in te vullen. In alle gevallen zorgen de betrokken medewerkers ervoor dat uw klacht of suggestie genoteerd en behandeld wordt.

Als u een reactieformulier hebt ingevuld, ontvangt u altijd een ontvangstbevestiging. Als u dat op prijs stelt, ontvangt u naderhand ook persoonlijk bericht over de afhandeling van uw klacht of suggestie. Om goed te kunnen inspelen op verbetersuggesties, houden wij een registratie bij van alle meldingen die ons bereiken.

Bespreken of schriftelijk een klacht indienen?

U kunt uw ontevredenheid of klacht kenbaar maken aan de betrokken persoon of zijn afdelingshoofd/manager. Ze bespreken dit graag met u en proberen zo snel mogelijk een oplossing te vinden. In zo'n gesprek los je samen misverstanden op. Is een gesprek met de persoon (personen) niet mogelijk of is het niet bevredigend? Neem vervolgens contact op met de manager(s) van de betreffende afdeling of het management van de organisatie.

Als u uw klacht, compliment of suggestie schriftelijk wilt verzenden, stuur dan uw reactie per post naar:

Triora Vlaanderen
Dorpsplaats 19
2390 Oostmalle, provincie Antwerpen


michel2
'Ik ben heel trots dat de methode die we nu ontwikkeld hebben de hoogste score van abstinentie haalt in de hele wereld.'

- Michel

Bekijk mijn verhaal
wouter
'In de kliniek heb ik inzichten gekregen dat ik niet de enige ben met een verslavingsprobleem.'

- Wouter

Bekijk mijn verhaal

2020 waarderingscijfer 8 6

'8.6 tevredenheid'

- van onze Nederlandse patiënten

Bekijk waarderingen

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving