Michel
Triora helpt jou en je geliefden een zinvol leven terug te krijgen, vrij van verslaving

Over Triora

Onze visie

Verslaving is een chronische, progressieve ziekte, waarmee door algehele abstinentie nog lang en gelukkig geleefd kan worden. Wij helpen mensen om van hun verslavingsprobleem een nieuwe kans te maken. Vanuit een bio-psycho-sociale benadering richten wij onze behandeling op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied. Spiritualiteit, in de zin van diepgaand zelfonderzoek, maakt een belangrijk deel uit van de behandeling. Triora is toegewijd om jou en je geliefden te helpen herstellen van verslaving en een zinvol en prettig leven terug te geven.

Onze missie

Het Triora team heeft als missie om zoveel mogelijk nog lijdende verslaafden te helpen met ons Triora Model, zodat ook zij weer kunnen genieten van een abstinent en zinvol leven. Om onze zeer succesvolle verslavingsbehandeling breder beschikbaar te maken, breiden we onze private verslavingsbehandeling uit naar patiënten in heel Europa, met behulp van het unieke, holistische Triora Model, dat lichaam, geest en ziel behandelt. Onze toegewijde, professionele medewerkers zijn gepassioneerd in het helpen van mensen om te herstellen van verslaving. We gaan een stap verder om u of een geliefde te helpen uw doel te vinden en leiden een gelukkig, bevredigend en zinvol leven. We bieden een discrete, vertrouwelijke behandeling van alcoholverslaving, verslaving aan cocaïne, cannabis en andere drugs, evenals gamen en gokken. Onze patiënten zijn volwassenen met een inkomen, thuis en sociaal netwerk.

Michel Odufré: co-creator Triora Model

Michel Odufré, mede-bedenker van het Triora Model. Bekijk zijn verhaal

Onze waarden

  • We hebben veel respect voor mensen die de keuze maken om hun levensproblemen aan te pakken.
  • Een aantal van onze medewerkers hebben persoonlijke ervaring met verslaving en kunnen daarom echt begrijpen wat onze patiënten doormaken.
  • We brengen al onze kennis en expertise in praktijk om u en uw gezin te ondersteunen door het herstel- en verslavingsproces.
  • We zijn transparant, open en eerlijk tegenover onze patiënten.
  • Wij werken met toewijding, passie en plezier.
  • Een blijvende band - als gevolg van het bovenstaande is de band die we met patiënten tot stand brengen, vaak lang nadat de behandeling is beëindigd.

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving