Triora Vlaanderen 2000x510 1
Dagbehandeling en individuele ambulante behandeling in Oostmalle

Polikliniek Oostmalle

Triora biedt een dagbehandeling en individuele ambulante behandeling in Oostmalle voor mensen die last hebben van een verslaving. U vindt Triora in Oostmalle op een half uurtje rijden van Antwerpen in een rustige, bosrijke en historische omgeving. 

Triora helpt volwassenen die last hebben van een verslaving aan alcohol, drugs, gamen of gokken middels het Triora Model. Het Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel en is gebaseerd op door de gedragswetenschap ontwikkelde behandelvormen van de reguliere verslavingszorg. Het Triora Model wordt al sinds 2003 succesvol door multidisciplinaire teams in verschillende landen ingezet voor de behandeling van verslaving. Door een combinatie van medisch-psychiatrisch en gedragswetenschappelijke behandelingen, met aandacht voor duurzame gezondheid, zingeving en spiritualiteit heeft Triora al veel mensen geholpen om weer grip te krijgen op hun leven en een verslavingsvrij bestaan binnen bereik te brengen.  

Waarom Triora in Vlaanderen?

In Vlaanderen wordt verslaving nog steeds stiefmoederlijk behandeld door velen en wordt het ook niet gezien als ziekte die behandeld dient en kan worden. Dit zorgt ervoor dat veel mensen in Vlaanderen niet de juiste zorg krijgen voor hun verslaving met veel persoonlijke- en familiale ellende tot gevolg. 

Een getuigenis:

“Wij zijn in 2008 in aanraking gekomen met verslaving door onze zoon Vincent. Hij was verslaafd aan cannabis en cocaïne. Dit heeft een enorme impact gehad voor ons ganze gezin. 3 jaar hebben wij gezocht naar een passende oplossing. Hij heeft in Vlaanderen verschillende behandelingen doorlopen zonder succes. Het feit dat wij merkten dat er hier in Vlaanderen nauwelijks passende zorg was voor onze zoon heeft ervoor gezorgd dat wij hebben gezocht naar oplossingen in het buitenland. In 2020 start Triora ook in Vlaanderen, zodat er nu ook hier expertise en hulp geboden kan worden.”

Meer informatie over Triora Vlaanderen

Bent u huisarts, verwijzers of voel je voor jezelf dat je soms teveel drinkt, gamet, gokt of verslavende middelen neemt? Vraag dan vrijblijvend informatie op bij Triora via onderstaande buttons. Wij vertellen u graag alles over onze mogelijkheden voor het behandelen van verslaving en komen graag in contact met u! Wij behandelen uw aanvraag met de nodige confidentialiteit.

Triora VlaanderenAlcoholtest normal
Vraagt u zich af of u te veel drinkt? Heeft u problemen door uw drankgebruik...

-

Naar de alcoholtest
Cocainetest normal
Doe onze verslavingstest en ontdek of u verslaafd bent aan drugs of teveel middelen gebruikt.

- Doe de verslavingstest

Naar de verslavingstest

2020 waarderingscijfer 8 6

'8.6 tevredenheid'

- van onze Nederlandse patiënten

Bekijk waarderingen

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving