Triora Vlaanderen 2000x510 1
Wij hebben nauwelijks wachtlijsten

Aanmelden

Hier kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor Triora. 

(max 300 tekens)
* Verplichte velden
Sending your request to us.

Verschil individuele ambulante behandeling, dagbehandeling of klinische behandeling

Wanneer u een voorkeur heeft voor individuele ambulante behandeling, dagbehandeling of klinische behandeling, dan verzoeken wij u deze door te geven via het aanmeldformulier. Vermeld alstublieft in het opmerkingenveld de reden voor uw voorkeur. Als u geen voorkeur heeft, vult u niks in. Het intaketeam van Triora zal uw voorkeur meenemen tijdens de telefonische screening en de intake op locatie. Na de intake beslist de indicatiecommissie welke behandeling het beste past bij uw hulpvraag en wordt dit aan u teruggekoppeld. 

Triora biedt een dagbehandeling en individuele ambulante hulp bij verslaving in Oostmalle. Tijdens onze dagbehandeling volgt u therapiemodules in groepsverband, bezoekt u zelfhulpgroepen en heeft in individuele gesprekken. Een individuele ambulante behandeling is in principe hetzelfde, maar volgt u niet in groepsverband. Daarnaast heeft u bij individuele ambulante behandeling ook de mogelijkheid om een aantal sessies digitaal te doen. Mocht de ambulante behandeling van Triora in Oostmalle niet voldoende hulp bieden dan kunnen wij iemand toeleiden naar een klinische behandeling in een van onze klinieken in Spanje of in Nederland. U volgt dan onze behandeling in groepsverband in een van onze klinieken en u zal daar een aantal weken verblijven.

De behandeling van Triora is vooralsnog private zorg. Na de intake zal, afhankelijk van wat het behandelaanbod moet zijn, een passende prijsopgave worden gedaan.

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

 • 1. Bevestigingsmail
  U ontvangt een bevestigingsmail van uw aanmelding met daarin een kopie van de informatie die u aan ons verstrekt heeft. 
 • 2. Wij bellen u op werkdagen binnen 24 uur 
  Na uw aanmelding bellen wij u uiterlijk de eerstvolgende werkdag, voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Dit is een eerste telefonische kennismaking. U kunt allerlei vragen over Triora stellen. Wij stellen u ook vragen en vertellen over de mogelijkheden die Triora u kan bieden. De mogelijke vervolgstap is een uitnodiging voor een intakegesprek op onze locatie in Oostmalle.
 • 3. Intakegesprek
  Tijdens het intakegesprek bespreken we met u of Triora voor u de meest geschikte behandeling is. Het kan zijn dat er ook een uitgebreide vragenlijst aan u wordt voorgelegd. We verzoeken u om in dit gesprek clean en nuchter te zijn. Als u dat prettig vindt kunt u uw partner of een ander familielid naar het gesprek meenemen. Na de intake bespreken wij binnen Triora of u inderdaad het best geholpen wordt bij ons. Binnen 2 dagen bellen we u met de conclusie.
 • 4. Behandeling kan snel; nauwelijks wachtlijsten
  Als regel kunt u snel in behandeling. Triora heeft nauwelijks wachtlijsten. We maken met u een afspraak over de datum van aanvang van uw behandeling.
  De behandeling van Triora is vooralsnog private zorg. Na de intake zal, afhankelijk van wat het behandelaanbod moet zijn, een passende prijsopgave worden gedaan.

 


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
 • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
 • Nauwelijks wachttijden
 • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving