Triora Vlaanderen 2000x510 1
Wij helpen u graag met uw eerste stap naar een nuchter en clean bestaan

Contact

Bent u geïnteresseerd? Heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag een vrijblijvend gesprek? Aarzel niet en bel of vul het onderstaande formulier in. We kijken dan samen met u of Triora ook voor u een passende oplossing biedt.
Bent u op zoek naar een baan of stageplek? Informatie over vacatures of stages.

Contactformulier

Stel hieronder uw vraag of stuur ons uw opmerking. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sending your request to us.

Triora

Dorpsplaats 19
2390 Oostmalle (provincie Antwerpen)
T: +31(0)6 826 038 18​​

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

  • 1. U ontvangt een bevestigingsmail van uw aanmelding
  • 2. Na uw aanmelding bellen wij u uiterlijk de eerstvolgende werkdag, voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Dit is een eerste telefonische kennismaking. U kunt allerlei vragen over Triora stellen. Wij stellen u ook vragen en vertellen over de mogelijkheden die Triora u kan bieden. De mogelijke vervolgstap is een uitnodiging voor een intakegesprek op onze locatie in Oostmalle.
  • 3. Tijdens het intakegesprek bespreken we met u of Triora voor u de meest geschikte behandeling is. Het kan zijn dat er ook een uitgebreide vragenlijst aan u wordt voorgelegd. We verzoeken u om in dit gesprek clean en nuchter te zijn. Als u dat prettig vindt kunt u uw partner of een ander familielid naar het gesprek meenemen. Na de intake bespreken wij binnen Triora of u inderdaad het best geholpen wordt bij ons. Binnen 2 dagen bellen we u met de conclusie.
  • 4. Als regel kunt u snel in behandeling. Triora heeft nauwelijks wachtlijsten. We maken met u een afspraak over de datum van aanvang van uw behandeling.
    De behandeling van Triora is vooralsnog private zorg. Na de intake zal, afhankelijk van wat het behandelaanbod moet zijn, een passende prijsopgave worden gedaan.