Michel
Genieten van een abstinent en zinvol leven

Triora: ervaring sinds 2003

Triora bestaat al sinds 2003 en heeft al vele mensen geholpen om weer grip op hun verslaving te krijgen maar ook weer zin in het leven, met ons unieke en succesvolle, Triora Model

De geschiedenis en oorsprong van Triora

Triora maakt deel uit van Parnassia Groep, de grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg in Nederland, met een geschiedenis van 400 jaar. De missie van de groep is om professionele en respectvolle hulp te bieden aan mensen die lijden aan verslaving en psychische problemen.

Triora zelf werd in 2003 opgericht onder de naam Mirage en is uitgegroeid tot een gerenommeerde verslavingszorginstelling. De kliniek van Triora in Nederland is sinds 2015 gevestigd in een nieuw pand in een speciale omgeving tussen bossen, dicht bij het strand in Den Haag. Bovendien heeft Triora Nederland vier poliklinieken in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Haarlem. In de afgelopen 15 jaar hebben we met succes veel mensen geholpen om niet alleen hun verslaving onder controle te krijgen, maar ook om een zinvol leven terug te krijgen. 

Als gevolg van het succes van Triora breiden we sinds 2013 uit naar het buitenland. We openden Triora Alicante, onze eerste private verslavingskliniek in Spanje in 2015, en een tweede verslavingskliniek, Triora MonteAlminara in de buurt van Malaga in 2017. Ook hebben we inmiddels vier poliklinieken in Barcelona, Madrid, Alicante en Malaga. 

In 2020 start Triora ook in Vlaanderen, zodat er nu ook in België expertise en hulp geboden kan worden bij verslaving.

'Ik ben heel trots dat de methode die we nu ontwikkeld hebben de hoogste score van abstinentie haalt in de hele wereld ... Het is geweldig dat we de methode nu zelfs naar het buitenland exporteren omdat er daar ook een vraag is van veel mensen met verslavingsproblemen. ”Michel Odufré, mede-bedenker van het Triora-model'.toos2
'Ik ben er weer. Ik doe weer mee. En dat is het grootste cadeau wat ik eigenlijk mezelf heb kunnen geven.'

- Toos

Bekijk mijn verhaal
ted
'Ik heb 40 jaar gedronken. Ik denk dat de eerste 20 jaar wel aangenaam waren. Maar op een gegeven moment ga je te ver.'

- Ted

Bekijk mijn verhaal

2020 waarderingscijfer 8 6

'8.6 tevredenheid'

- van onze Nederlandse patiënten

Bekijk waarderingen

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving