corona maatregelen 2000x510
Corona maatregelen Triora Vlaanderen

Corona maatregelen Triora Vlaanderen

18-03-2020

Dagelijks zijn er nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het corona virus. Triora volgt deze ontwikkelingen nauwlettend en neemt de daarbij horende maatregelen zoals gesteld door de Vlaamse regering zeer serieus. De getroffen maatregelen moeten verspreiding van het virus voorkomen.

De corona crisis noodzaakt ons tot het veranderen van het beleid en de plannen voor Triora Vlaanderen. Dit betekent dat Triora tot nader order, maar in ieder geval tot en met 6 april, tijdelijk niet actief zal zijn in Vlaanderen. Wij hopen dat zodra het ook maar enigszins mogelijk en verantwoord is wij onze activiteiten in Vlaanderen kunnen hervatten en van start kunnen gaan met onze individuele ambulante behandeling en dagbehandeling in onze eerste ambulante vestiging in Oostmalle.

Het crisisteam van Triora heeft regelmatig contact over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Indien er wijzigingen plaatsvinden op bovenstaande maatregel dan zullen wij u zo goed mogelijk op de hoogte houden via onze website en Social Media kanalen. 

Wij hopen op uw begrip,

Team Triora

corona maatregelen


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving